Over ons

Vloeren zijn de laatste jaren, door de vernieuwde productietechnieken, uitdrukkelijker esthetisch bepaald. Door de ruime variatie en mogelijkheden in tegels (vooral keramisch) kunnen er klantgerichte en zeer persoonlijke keuzes gemaakt worden voor alle vloeren en wanden. Daar willen wij, als Pavimento, het aanspreekpunt zijn als begeleider in deze keuze.

Maar bij ons kan je ook terecht voor meer dan enkel tegels. We begeleiden met plezier uw project van A tot Z en verzorgen ook alle bijhorende materialen, zowel voor de plaatsing als het onderhoud.

Filip en Miquel hebben reeds ruime ervaring in de tegelwereld opgebouwd.

Filip Westyn heeft al heel wat jaren ervaring in de groothandel van keramische tegels. Daardoor kwam hij zowel in vrijwel alle toonzalen in Vlaanderen, als in de fabrieken in Italiƫ en Spanje. Ook de jaarlijkse Tegelbeurs in Bologna staat op zijn conto. Door de non-stop bijscholing en cursussen, hebben keramische tegels nog bitter weinig geheimen voor hem.

Miquel Inghels heeft reeds 9 jaar ervaring in het plaatsen van vloeren, wandtegels en terrassen. Hierdoor heeft hij heel wat technische kennis en ervaring en is hij ook steeds op de hoogte van de nieuwste technieken.