Ons assortiment

Keramische tegels

Keramische tegels zijn vandaag de dag beschikbaar in alle formaten, tinten en designs. Dit voor zowel binnen als buiten. Ze zijn gemaakt uit verschillende lagen keramisch materiaal, een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke substanties. Het voordeel van keramische tegels is hun krasbestendigheid en onderhoudsgemak. Dankzij de hedendaagse technologieën is het mogelijk om keramische tegels te maken die lijken op echt beton, natuursteen of hout.

Keramisch parket

Een houten vloer geeft meteen een warme uitstraling, maar brengt ook heel wat nadelen met zich mee. Vaak zijn deze niet zo krasbestendig en hebben ze enkele aandachtspunten naar onderhoud toe. Keramisch parket heeft de look-and-feel van een houten vloer, maar met het onderhoudsgemak van een keramische tegel.

XXL-tegels

Op zoek naar een keramische tegel, maar wil je weinig voegen? Dan zijn de XXL tegels de oplossing. Dankzij de moderne technologieën krijg je het uitzicht van natuursteen, maar met onderhoudsgemak. Ze hebben een vaste structuur van tekening en zijn maximaal 160x320mm groot en 6 mm dik; wat ervoor zorgt dat ze makkelijk te plaatsen zijn en je perfect weet hoe het eruit zal zien.

Zelliges, cementtegels,…

Op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw keuken, badkamer, hal,… dan is ons aanbod aan zelliges, cementtegels, terrazzo en andere designtegels misschien wel iets voor jou.

Natuursteen

Natuursteen is een oerproduct dat gevormd wordt tijdens natuurlijke processen van de aarde aan, in of onder de aardkorst. Dit al sinds het ontstaan van de aarde. De bijzondere uitstraling heeft natuursteen te danken aan de jaren gesteentevorming die vooraf zijn gegaan. Hoe ouder, hoe mooier.

Natuursteen wordt gewonnen en geïmporteerd vanuit de hele wereld. De geologische structuur van de aardbodem verschilt overal in de wereld waardoor er zoveel variaties natuursteen bestaan. De meeste bekende soorten natuursteen zijn: kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet, gneis en travertin. Het natuursteen wordt eerst in blokken gezaagd en vervolgens worden uit deze blokken de eindproducten gezaagd zoals tegels of keukenbladen.

Maatwerk

Wij schrikken niet terug voor projecten die wat extra uitdaging vragen. Zo kan het zijn dat je graag je lavabomeubel in dezelfde tegel wil zoals je muur; dit kan perfect op maat uitgewerkt worden. Ook voor zwembadboorden en dergelijke kunt u steeds bij ons terecht.

Terras

Een mooi terras vormt de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Bij ons terraspark voor de deur is er ruime keuze tussen keramische tegels en natuursteen, in alle formaten en tinten, voor elk tuinproject.

Parket & laminaat

Hout geeft jouw interieur meteen warmte en karakter. Voor een brede keuze aan parket en laminaat kan je ook steeds bij ons terecht.

Onderhoudsproducten

Ook de juiste onderhoudsproducten zijn belangrijk om lang genot te hebben van je vloer, zowel om intensief te reinigen als het dagdagelijkse onderhoud. De producten van Berdy zijn hiervoor de perfecte ‘partner in crime‘.

Eigen plaatsingsdienst

Graag één aanspreekpunt voor jouw project van A tot Z? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Miquel heeft reeds jarenlange ervaring in het plaatsen van tegels en doet dit nog steeds zelf. Hierdoor kent hij ook heel wat mensen in verschillende vakgebieden. Zo zorgen wij voor de juiste vakman voor elk project.